SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen Österlen-Sim
Fotboll

Välkomna till Österlen Sim!

Föreningen Österlen Sim är en simklubb för hela Österlen och för alla genom hela livet!

 

Österlen Sim erbjuder idrott för alla åldrar – från 4 år till pensionärer – och olika nivåer – från simskola och tränings- och tävlingsgrupper till masters (vuxna tävlingssimmare). Inom föreningen ryms även fridykning och tidigare konstsim.

Välkommen att bli en av de över 300 aktiva medlemmarna!

 

 

NYHETER

Här nedanför hittar du de senaste nyheterna från Österlen Sim ↓↓↓

Aktuellt läge med bassängerna
2022-08-20 11:59

Uppdaterat 12 sep:

Några dagar innan Korsavadsbasssängen skulle öppnas för inomhussäsongen meddelade kommunen att bassängen måste hållas stängd pga skador i både ytter- och innertaket.

Än finns inte någon åtgärdsplan, än mindre tidsplan. Vi vet alltså inte när eller ens i vilken stad eller samhälle vi kommer kunna vara. 

 

SIMSKOLA & VUXENCRAWL

 

Därför har vi dragit slutsatsen att vi INTE kan genomföra de kurser vi erbjudit er! Det gäller både simskolan och vuxencrawl.

  • Givetvis kommer vi betala tillbaka termins- och medlemsavgifter till er. Även betalningsavgiften återbetalas.
  • Ni behåller er plats i gruppen ifall den kan startas senare.
  • När vi får besked från kommunen om bassängen så återkommer vi till er med ett nytt erbjudande om kursen så får ni ta ställning om ni vill gå den. Vi ligger förstås på kommunen om besked så målet är att ha kurserna under hösten.

Vi beklagar de besvär detta orsakar er! Samtidigt hoppas vi på er förståelse att orsakerna ligger utom vår kontroll och att vi verkligen försökt vara lösningsorienterade med de nya förutsättningar vi fick besked om. 

 

Nu söker vi andra sätt att starta simskolan så snart som möjligt. Vi ber att få återkomma.

 

MASTERS & FRIDYKARE

 

De vuxna utan ledarledd bassängtid har fortsatt träna på Tobisviks utomhusbassäng tills även den gick sönder 8 september! Tills vidare är även den träningen inställd.

 

T-GRUPPERNA

 

Även ungdomarna  tränings- och tävlingsgrupperna fortsatte träna i en allt kallare Tobisviksbassäng fram till även den gick sönder 8 september. Nu tar grupperna en kort paus medan vi organiserar ett annat träningsupplägg i samverkan med kommunen, Tomelilla och Ystads SS.
Vi håller grupperna informerade direkt via mejl om utvecklingen.

Är du vår nästa simlärare?
2022-07-14 21:47

Österlen Sim söker både ansvarig och assisterande simlärare för simskola och vuxencrawl.
Vi söker dig som är ansvarsfull och engagerad, trivs i vatten samt brinner för barn och lärande.

Läs mer på Jobbsidan

 
Huvudsponsorer
Guldsponsorer
Materialsponsor
Silversponsorer
Bronssponsorer