Nu har bokningen öppnat till vårens kurser!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen Österlen-Sim
Fotboll

Välkomna till Österlen Sim!

Föreningen Österlen Sim är en simklubb för hela Österlen och för alla genom hela livet!

 

Österlen Sim erbjuder idrott för alla åldrar – från 4 år till pensionärer – och olika nivåer – från simskola och tränings- och tävlingsgrupper till masters (vuxna tävlingssimmare). Inom föreningen ryms även fridykning och tidigare konstsim.

Välkommen att bli en av de över 300 aktiva medlemmarna!

 

 

NYHETER

Här nedanför hittar du de senaste nyheterna från Österlen Sim ↓↓↓

Stöd vårt sponsorsim den 27/7 på Tobisviksdagen
2024-06-17 22:05

På Tobisviksdagen den 27/7 kommer Föreningen Österlen Sim anordna ett sponsorsim.

Sponsorsimmet är en möjlighet för företag och privatpersoner som vill hjälpa oss att utveckla och stärka simningen på Österlen. Pengarna går till att utveckla vår barn- och ungdomsverksamhet, så genom att hjälpa Österlen Sim hjälper Ni hundratals ungdomar och barn att bli ännu duktigare simmare.

 

Kort sammanfattat kommer kunniga simmare från vår förening och oblyga och inte närmelsevis så kunniga föräldrar uppdelade i lag tävla om att tillryggalägga så många meter som möjligt i Tobisvikspoolen. Här ges privatpersoner och företag möjlighet att sponsra olika lag, antingen per tillryggalagd meter alternativt med en fast summa. 

 

Vill du sponsra? Gå in under fliken dokument och ladda ner formuläret Sponsorsim 2024. Fyll i och skicka till info@osterlensim.se

Tobisviksdagen 27/7
2024-06-16 19:49

Den 27/7 kommer vi att deltaga i kommunens festligheterna på Tobisviksdagen som Simrishamns kommun arrangerar.

Vi kommer ha olika aktiviteter däribland uppsimning för olika simmärken, för såväl barn som vill utmana sig och vuxna som vill uppdatera sitt simborgarmärket, bassängkubb mm.

 

Hoppas vi får se Er där.

Aktuellt läge om bassängerna
2024-06-16 14:48

Glädjande nyheter!

Tobisviks har öppnat och vi pratar nu med kommunen om att återvända dit under sommaren. Mer information kommer.

 

Tyvärr blev renoveringen av Korsavad mer komplicerad än förväntat enligt kommunen. Detta medför att vi kommer att förbli på Österlenbadet i Tomelilla under 2025 och eventuellt en bit in 2026. Mer info kommer.

Stöd Österlen Sim
En insamling för Föreningen Österlen-Sim
Österlen Sim behöver din hjälp! Donera en peng och hjälp oss att finnas kvar så att barn och ungdomar har kvar möjligheten till simskola och simidrott.
 
Huvudsponsorer
Materialsponsor
Silversponsorer
Bronssponsorer