SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen Österlen-Sim
Fotboll

Klubbkläder

Österlen Sim samarbetar med TYR Sverige för att kunna erbjuda medlemmarna klubbkläder och rabatterad träningsutrustning. 

 

Klubbkläderna är speciellt framtagna till Österlens Sim och har föreningens logotype och sponsortryck på klubbtröja och klubbjacka.

Detta medför att det inte går att byta beställda varor. Föreningens kollektion kan endast beställas via föreningen och beställningar tas upp 2ggr per år i samband med terminsstart. Leverans sker till föreningen som sedan distribuerar kläderna till respektive medlem. (Vid vissa beställningsperioder kommer det att finnas provexemplar i simhallen.) Information om beställningsperioder publiceras på sociala medier och i respektve träningsgrupp.TYR webbshop

Alla medlemmar i Österlen Sim erhåller 25% rabatt på ordinarie priser när man beställer produkter från TYR:s webbshop. Detta gäller såväl elever i föreningen simskola som simmare i våra träningsgrupper.

 

www.tyrsverige.se

Rabattkod: OLE25SI


Här finns allt ifrån simskolepaket för flickor och pojkar till träningsutrustning och tävlingssimkläder. För att erhålla rabatten så förutsätter det att man använder sig av föreningens rabattkod.

(OBS Produkter i föreningens klubbkollektion kan endast beställas direkt via föreningen och inte via TYR:s webbshop.)

 
 
Huvudsponsorer
Materialsponsor