SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen Österlen-Sim
Fotboll

Fridykarna

Fridykningen är bokstavligen Undergruppen till masters. Fridykarna behöver en tidigare bakgrund inom fridykning, men vi jobbar på att utbilda dem till instruktörer.
Fokus är teknik snarare än maxprestera, tex strömlinjeform, undervattensim och andhållning (apnea). Av säkerhetsskäl tränar de utanför allmänhetens badtider. Sommartid tränar vi i Östersjön men även på Tobisviksbadet.

 

Tider och plats:

 

Simrishamns kommun har dessvärre akut stängt inomhusbassängen på Korsavad pga omfattande takrenovering. Tidsplanen är att Korsavad öppnar i slutet av september 2023!

Tills vidare har vi flyttat över fridykningen till Ystads Dykarsällskap Nautilus som tränar i Ystads Arena onsdagar kl 19:30-20:30.

 

Förhoppningsvis öppnar utomhusbassängen på Tobisvik som vanligt till sommaren så träningen kan återupptas.

 

Stöd Österlen Sim
En insamling för Föreningen Österlen-Sim
Österlen Sim behöver din hjälp! Donera en peng och hjälp oss att finnas kvar så att barn och ungdomar har kvar möjligheten till simskola och simidrott.
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Materialsponsor