Nu har bokningen öppnat till vårens kurser!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen Österlen-Sim
Fotboll

Jobba hos oss!

 

Är du vår nästa simlärare?

Österlen Sim söker både ansvarig och assisterande simlärare för simskola och vuxencrawl.
Vi söker dig som är ansvarsfull och engagerad, trivs i vatten samt brinner för barn och lärande.

 

Ladda ner annonsen och hör av dig!

 

Skicka ett mejl med en beskrivning av dig själv och tidigare erfarenheter och utbildning till info@osterlensim.se

Se även Kontaktsidan

Bakgrunden

Föreningen Österlen Sim är en simklubb för hela Österlen och för alla genom hela livet!
Vi har bedriver Simskola, Tränings- och tävlingsgrupper, Habilitering, Integrationssim, Vuxensimskola, Vuxencrawl, Masters och Fridykning.
Verksamhet bedrivs under vår – och höstterminerna i Korsavadshallen i Simrishamn.

Inom simskolan arbetar föreningen med att lära barn bli vattenvana och simkunniga vilket är en livsviktig uppgift. Vi bedriver vår verksamhet enligt Svenska Simförbundets sk Simlinjen. Som simlärare får man kontakt med många nya människor både ledare, barn och föräldrar.
Vuxencrawl är för vuxna som vill lära sig att simma frisim (crawl) och utvecklas i de andra simsätten. Den riktar sig till både nybörjare och fortsättning för de som simmat ett tag.

Erfarenheter

Ansvarig simlärare:
Du har tidigare erfarenhet av att jobba i simskola och har en simlärarutbildning. Meriterat är att du har utbildning från Svenska Simförbundet. Du kommer även få gå vidareutbildning. Du har fyllt minst 18 år när du börjar arbeta som ansvarig simlärare hos oss.

 

Assisterande simlärare:
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet då du börjar som assisterande simlärare och arbetar med en ansvarig och utbildad simlärare. Du ska vara beredd att gå utbildningar och genom praktisk erfarenhet kommer du att kunna utvecklas till ansvarig simlärare. Du ska fylla minst 14 år det året du börjar arbeta som simlärare hos oss.

Möjligheter

Utbildning:
Föreningen erbjuder olika kostnadsfria simlärarutbildningar för våra medarbetare i regi av Svenska Simförbundet. Samtliga simlärare får HLR-utbildning minst en gång om året.

 

Lön:
Det finns en lönestege för ansvarig och assisterande simlärare baserat på utbildningsnivå.

 

Arbetslivserfarenhet:
Att arbeta som simlärare hos oss är en bra merit och en god arbetslivserfarenhet. Det kan även ge dig en möjlighet till sommarjobb hos andra arbetsgivare på badanläggningar som simlärare och även badvakt om du själv lägger till en badvaktsutbildning.

Krav

Du är simkunnig och kan minst simma 200 m varav 50 m på rygg.
Alla som blir ledare i Österlen Sim får visa upp ett utdrag ur belastningsregistret som gäller brott mot barn. Detta gör vi för att skydda våra barn i föreningen.

Arbetstider

Vi söker simlärare som kan jobba mellan 1-3 dagar i veckan. Start- och sluttid för simläraren kan variera beroende på vilka grupper och hur många grupper denna har per dag. En lektion är 45 minuter och totalt har vi ca 20 olika simskolegrupper vid 15 tillfällen per termin. Är du ansvarig simlärare ser vi gärna att du kan arbeta alla tre dagarna.

  • Måndagar kl 16:00-19:15 samt 19:15-20:15 (vuxencrawl)
  • Tisdagar kl 16:00-19:00
  • Söndagar kl 15:00-19:00
 
Huvudsponsorer
Materialsponsor
Silversponsorer
Bronssponsorer