SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen Österlen-Sim
Fotboll

Masters

Gruppen Masters erbjuder simträning och för vuxna simmare som vill motionera eller kanske till och med tävla. Alla är välkomna som kan simma hyffsat väl, har en bakgrund som simmare eller kommer från gruppen Vuxencrawl in i Masters.
Simmarna hjälps åt att lägga upp träningspassen då ingen tränare leder gruppen.

 

Tider och plats:

 

Simrishamns kommun har dessvärre akut stängt inomhusbassängen på Korsavad pga omfattande takrenovering. Även Tobisviksvabdet kommer att vara stängt hela 2023.

 

I dagsläget har vi inte möjligheter att bedriva masters utan ber att få hänvisa er till grannkommunernas bassänger i Tomelilla och Ystad.
En tid har vi dock att erbjuda i Österlenbadet: söndagar kl 18:30-20:00!


Prioriteringen har varit att använda de bassängtider vi fått i Tomelilla och Ystad till ungdomarnas tränings- & tävlingsgrupper samt simskolan.

Stöd Österlen Sim
En insamling för Föreningen Österlen-Sim
Österlen Sim behöver din hjälp! Donera en peng och hjälp oss att finnas kvar så att barn och ungdomar har kvar möjligheten till simskola och simidrott.
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Materialsponsor