Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder


Österlen Sim Team Collection

Österlen Sim samarbetar med TYR Sverige för att kunna erbjuda medlemmarna klubbkläder och rabbatterade träningsmaterial. 
Föreningens kollektion kan endast beställas via föreningen och beställningar kommer att tas upp 2ggr per år i samband med terminsstart. Leverans sker till föreningen som sedan distribuerar kläderna till respektive medlem. (Vid vissa beställningsperioder kommer det att finnas provexemplar i simhallen.)  Information om beställningsperioder publiceras på sociala medier och i respektve träningsgrupp.

Klubbkläderna är speciellt framtagna till Österlens Sim och har föreningens logotype och sponsortryck på klubbtröja och klubbjacka. Detta medför att det inte går att byta beställda varor.
Övriga träningskläder och simutrustning finns i TYR:s webbshop i vilken ni medlemmar har rabatt!

 

TYR webbshop

Alla medlemmar i Österlen Sim erhåller 25% rabatt på ordinarie priser när man beställer produkter  ifrån TYR:s webbshop. Detta gäller såväl elever i föreningen simskola som simmare i våra träningsgrupper.

Adressen är www.tyrsverige.se.
Här finns allt ifrån simskolepaket för flickor och pojkar till träningsutrustning och tävlingssimkläder. För att erhålla rabatten så förutsätter det att man använder sig av föreningens rabattkod
OLE25SI
vid beställningar.

(OBS, produkter i föreningens klubbkollektion kan endast beställas direkt via föreningen och inte via TYR:s webbshop.)

 

Uppdaterad: 20 JAN 2019 14:25 Skribent: Karolina Tuesson
E-post: Adressen Gömd

HUVUDSPONSORER

GULDSPONSOR

MATERIALSPONSOR

Postadress:
Föreningen Österlen-Sim - Simidrott
c/o Schmidt, Gladsax bygata 47
27294 Simrishamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info