Hoppa till sidans innehåll

Minisim


En barn- och föräldragrupp för barn mellan 2-4 år med inriktning vattenvana.

Våren 2022

Tid

Återkommer med datum och tid inom kort.

Pris

450 kr avgift (5 gånger)
+ familjemedlemskap.

Anmälan

Vi kommer byta sätt för bokning och fakturering efter nyår så ni kan ännu inte anmäla er till simskolan. Däremot är ni välkomna att mejla oss er intresseanmälan så kommer vi kontakta er när det är dags för er att boka plats!
Skicka er intresseanmälan till This is a mailto link. Ange barnets namn och telefonummer till en förälder/anhörig (+mejl om det inte är samma som ni skriver ifrån).

Vill barnets föräldrar turas om att vara med i vattnet så går det jättebra då skickat ni båda föräldrarna uppgifter till oss. Vill ni anmäla två barn till Minisim rekommenderar vi att båda föräldrarna är med i vattnet och har hand om vars ett barn.

Vad är minisim?

Minisim är  en aktivitet i vatten för barn mellan 2-4 år. Tillsammans med en ledare utforskar föräldrar och barn vattnet. Aktiviteten är inriktad på vattenvana samt simövningar.

Minisim bygger på vattenvana, lek och lust till vatten. Målsättningen för minisimsverksamhet måste utgå ifrån det enskilda barnet där förutsättningarna skiftar pga ålder.

Vår Minisimverksamhet bedrivas till största del på grunt vatten i den lilla bassängen men vi går även över till djupt vatten i den stora bassängen.

Målsättning:

Barnet ska med hjälp av och tillsammans med föräldern genom lek och olika övningar bli mer vattenvan och få respekt för vattnet. Vi använder oss av Simningen ABC som är momenten doppa, glida, hoppa, balans, förflytta, rotera, flytta.

Märkesmål:

I gruppen tar vi även märken utifrån barnets förutsättningar. Följande fyra märken övar vi på att ta i gruppen - Baddaren Grön, Baddaren Blå, Baddaren Gul, Sköldpaddan.

Uppdaterad: 15 APR 2020 09:51 Skribent: Karolina Tuesson
E-post: Adressen Gömd

HUVUDSPONSORER

GULDSPONSOR

MATERIALSPONSOR

Postadress:
Föreningen Österlen-Sim - Simidrott
c/o Schmidt, Gladsax bygata 47
27294 Simrishamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info